Service

Få profesjonell hjelp fra erfarne rørleggere

Ta kontakt

Hold dine vann- og varmesystemer i god stand

Som erfarne VVS-fagfolk, vet vi i Hverven VVS at det er viktig å bytte ut visse deler av vann- og varmesystemene med jevne mellomrom. Vi kan hjelpe deg med å finne de beste produktene og utfører fagmessig montering av blant annet servantbatteri, klosett, varmtvannsberedere og annet utstyr tilknyttet vann og varme.

Vi tilbyr:

Rådgivning og veiledning:

Vi gir deg råd og veiledning om hvilke produkter som er best egnet for ditt hjem eller bedrift, og hjelper deg med å ta riktig valg basert på dine behov og budsjett.

Produkter:

Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitetsprodukter fra anerkjente produsenter, inkludert servantbatterier, klosetter, varmtvannsberedere, radiatorer og andre varme- og vannrelaterte produkter.

Montering:

Vårt erfarne team tar seg av alt fra demontering av gamle enheter til fagmessig montering av de nye produktene, og sørger for at alt blir installert riktig og i henhold til gjeldende forskrifter.

Service og vedlikehold:

Vi tilbyr service og vedlikeholdstjenester for å sikre at alt fungerer optimalt og forhindre potensielle problemer i fremtiden.

God service gir fornøyde kunder

Vi er opptatt av å gi deg den beste kundeopplevelsen, og vi strekker oss langt for å sikre at du er fornøyd med resultatet. Ta kontakt for en hyggelig prat om ditt prosjekt.

Kontakt oss