Om oss

Hverven VVS

Vi har lang erfaring fra bransjen og har jobbet med faget i flere år.

Hverven VVS ble etablert i 2018 av Dani Hverven. I de to årene i drift har firmaet hatt en kraftig økning og vi har per i dag en god økonomi.

Vi er en rørleggerbedrift med dyktige ansatte. Vi har lang erfaring fra bransjen og har jobbet med faget i flere år. Vi har Svennebrev, og er sentralt godkjent i tillegg til at vi er godkjent for ansvarsrett. Som kunde hos oss kan du skal stole på at vi gjør en god jobb. Vi skal ha fornøyde kunder som føler seg trygge på jobben vi har gjort. Vi skal være stolte av arbeidet vi gjør. Vi har stort fokus på detaljene så arbeidet vi leverer skal være av høy kvalitet. Selv med stort fokus på detaljene skal vi være effektive og kostnadsbevisste. Vi jobber målrettet og skal ikke bruke mer tid enn det som er nødvendig.

Vi leverer alt innen rørleggerarbeid og har spesialisert oss på rehabilitering av bad. Vi leverer tjenester innen rørlegging, installasjon av rør til kjøkken og bad, rehabilitering av slitte rør, vi kan koble rør til vasken på badet, dusjen, vi kan hjelpe deg med å åpne tette rør, og reparasjoner på brudd på vann eller kloakkledningen. Vi bistår også ved oversvømmelse. Vi skifter rør, ledninger og sluk. Vi kan også skifte varmtvannsberedere, toaletter og kraner. For oss er ingen oppdrag for store eller for små.

Vi har stort fokus på fornøyde kunder og gir oss ikke før kunden er fornøyd. Når du kontakter oss tilbyr vi gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr konkurransedyktige priser.

Vi står klare for å hjelpe deg

Vi tilbyr alt innen rørlegger tjenester!